Er zijn leuke uitjes die je niet heel vaak doet, uitjes die speciaal zijn en ook niet te vaak moet doen, die uitjes kosten in de meeste gevallen wel wat geld. Maar die doe je omdat het vakantie is, voor een verjaardag, bij een speciaal moment, of gewoon omdat het kan.

En dan zijn er uitjes die je dagelijks doet, rondje lopen, langs de speeltuin, kinderboerderij en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ons favoriete “gratis” uitje is met onze bakfiets op pad. We zoeken dan vaak naar “nieuwe” speeltuinen of gaan een rondje langs speeltuinen. Ik met de meiden samen of met een vriendinnetje van Jackie erbij.

Een tijdje terug waren we met z’n allen aan het shoppen in Rotterdam, we dronken een koffie en voor de kinderen was er een echte “kinderkoffie” opgeklopte melk met slagroom en discodip. Jackie was zo gelukkig dat ze “koffie” met ons kon drinken. Sinds dien maken we thuis vaak “kinderkoffie”. En sinds kort is dit dus te verkrijgen bij de HEMA. Daar heet het een babyccino.

En nu hebben we dus ons ideale uitje gevonden, helemaal nu Jackie op haar echte grote fiets naar de stad kan fietsen, heerlijk een stuk fietsen en dan lekker een bakkie (kinder)koffie halen. De babyccino is geweldig, warme (opgeklopte) melk, cappuccinomelk dus met cacaopoeder disodip en smarties. En kijk eens hoe blij de kinderen hier van worden…….

En het allerleukste is: het kost maar 50cent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *