20160516_122856

Hoi allemaal,

Ik ben Shirley, 32 jaar oud en woon in Schagen, een plaatsje in het mooie Noord Holland. Ik woon met mijn lieve man Rudy en 2 prachtige dochters, Jackie van september 2012 en Lilly van augustus 2015.

Ik hou erg van schrijven, zwemmen, creatief bezig zijn, zwemmen, shoppen, op stap gaan met de meiden/het gezin en heb ik al gezegd zwemmen? Mijn blogs zullen voornamelijk over bovenstaande onderwerpen gaan.

Waarom Jack&Lil?
Jack&Lil is afgeleid van de namen van mijn dochters “Jackie en Lilly”.
Moeder zijn is het beste wat mij is overkomen en ik probeer daarom zo veel mogelijk tijd met ze door te brengen. En ja ik vind dat echt heerlijk.

Ik ben namelijk zo’n moeder die (wat veel om mij heen niet snappen) nooit meer hoef te werken maar voor altijd thuis kan blijven om te genieten van mijn meiden. Helaas moet er ook geld binnenkomen dus fulltime moederen zit er voor mij niet in. Gelukkig heb ik een superleuke baan, waardoor het wat dragelijker is. Of ik dan ook nog een leven heb als Shirley?
JA!
Dit is mijn leven en ik ben super gelukkig!

Vandaar dat ik uuuuren kan schrijven over mijn 2 meiden.

Hoe ik ben begonnen met bloggen?
Ik schrijf altijd al veel omdat ik hierin mijn ei kwijt kan, omdat ik wel honderden foto’s maak, soms per dag, hield ik voor Jackie een schriftje bij met tekst en uitleg van de foto’s. Inmiddels hebben beide meiden een aantal schriftjes vol.
Ondertussen was ik begonnen met een Facebookpagina om mijn (bizarre) avonturen te delen en toen adviseerden een paar vriendinnen mij een blog te beginnen.
Zo is Jack&Lil onstaan.

Veel leesplezier!

Liefs Shirleywij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *