Mijn man is heel romantisch, vaak zijn mijn vriendinnen “jaloers”. “Dat doet die van mij nou nooit!”

Regelmatig hoor ik vriendinnen zeggen dat hun man weinig in huis doet en dan de “moeder” alles met de kinderen laat doen, laat staan dat hij romantisch is. Nou die van mij wel! Naast dat hij helpt in het huishouden, koken, opruimen, wassen enz. Zegt hij ook regelmatig ga jij maar even lekker lang douchen of in bad liggen, dan regel ik alles hier wel even. Heerlijk toch zo’n vent?

Ook krijg ik heel vaak nieuwe lingerie en zeg eerlijk, welke vrouw wil dat nou niet?

Het begon volgens mij zo’n 4 of 5 jaar geleden, tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling droeg ik gewoon “lekker zittende” ondergoed dus niet echt toonbaar, maar die sneue voedingsbh’s in het zwart en wit waren gewoon makkelijk en het zat lekker. En ja je hebt ook mooie voedingbhs maar dat vind ik dus zonde van het geld. Toen ik na een tijd nogsteeds koos voor wat het lekkerst zat kreeg ik een hele nieuwe lingerie garderobe.

Toen een vriendin van mij vertelde dat ze altijd setjes droeg omdat het haar een goed gevoel geeft vond hij dat ze een punt had en weer kreeg ik een mooie doos bezorgd vol lingerie. Nu is het vaak een paar keer per jaar dat ik de opdracht krijg wat moois te kopen, zo ook zaterdag. Ik was met Lilly in de stad en kreeg een whatsappje dat ik maar een langs de Hunkemoller moest gaan voor nieuwe lingerie. Ik heb een poging gewaagd maar met zo’n kleine erbij is het niet echt gelukt….

Wel zei ze bij de posters “Wauuuw mama” (lief hè maar zooo onrealistisch).

Dit gebeurde er toen we in de Hunkemoller liepen.
En omdat mijn romantische man mij binnenkort meeneemt op een romantisch weekendje weg omdat we 10 jaar samen zijn mocht ik kiezen wat we gaan doen; shoppen dus!

1 comment on “Romantisch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *