Vandaag was het tijd voor Lilly’s eerste hapje, de hoogste tijd zelfs want ze slaat al het eten en drinken uit je handen, smakt, kwijlt en ga zo maar door…..

Bij Jackie hebben we veel plezier gehad van het boek “opperdepop” van de Albert Heijn. Daarin stonden recepten en hapjes waar je zelf niet zo snel op komt (wij tenminste niet) je kind courgette geven als één van de eerste hapjes of bloemkool met kikkererwten (dat laatste had ik zelfs nog nooit op). Ik weet niet of het daardoor komt maar één ding is zeker Jackie lust eigenlijk alles. Erwtensoep, sushi, olijven, vis met gekke komkommer (haring met ui) en haar favoriet spinazie lasagne en pasta met broccoli en zalm, oftewel noem iets en ze lust het.

Bij Lilly willen we het weer net zo doen. En hopelijk wordt zij, mede door alles te laten proeven, ook een makkelijke eter. Dus begonnen we vandaag met banaan, met een beetje melk. Nou dat ging er goed in (de 5 theelepels) ze werd helemaal hyper. Echt leuk om te zien maar wat gaat het dan weer snel….. 4,5 maand alweer.

Nu wachten op de volgende stap, ik vrees dat dat is als ze uit de wieg groeit en op haar eigen kamertje moet slapen, ik moet er nog even niet aan denken!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *