Het is voorjaarsvakantie, al merken wij daar vrij weinig van. In plaats van iedere ochtend uitslapen gaat de wekker iedere dag nog eerder dan dat er school is. Hoe dan komt?

Mijn kinderen zijn echte uitslapers, nouja eerlijk, sinds Jackie naar school gaat wordt ze vaak in het weekend rond 08.30uur al wakker en max. 09.00uur. Maar Lilly tikt nog wel de 10.30uur aan.

Als Jackie naar school moet, welke 08.30uur begint, wek ik haar rond half 8. Kleren aan, broodje eten, haren kammen, tanden poetsen en dan haal ik rond 08.10/08.15uur Lilly uit bed om rond 08.25uur van huis te gaan.

Maar nu, maandag en dinsdag moest ik werken en de kinderen om 08.00uur bij mijn ouders brengen. Dan zal je denken, lekker de woensdag, donderdag en vrijdag vrij met de kinderen. Ja, dat dacht ik dus ook, maar het leek mij wel grappig Jackie op te geven voor Turbolessen van zwemles.

Bij turbolessen zwem je 3uur achter elkaar, omdat je dan 3uur achter elkaar zwemt krijgt je niveau een boost.

Hoe ik erbij kwam weet ik zelf ook niet meer, maar ik had bedacht dat Jackie dan wel de 3 overige dagen dat ik niet moest werken kon gaan zwemmen van 09.00-12.00 uur. Dat bleek dus niet zo te zijn; de lessen zijn van 08.00-11.00 uur! Dus hier in de vakantie gaat iedere dag de wekker om 06.30uur om vervolgens om 07.45uur richting het zwembad te vertrekken.

Kapot zijn we, alledrie trouwens, we komen thuis, Lilly in bed en wij met een leuke film op de bank. Maar wat ben ik ook trots op mijn grote kleine meid die even 3uur achter elkaar zwemt alsof het niets is en ja ze maakt sprongen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *