Vandaag wilden Rudy en ik naar de Ikea, we zouden Jackie naar school brengen en dan meteen met Lilly doorrijden zodat we Jackie netjes half 1 op kunnen halen. Jackie vroeg tijdens het ontbijt: “Nu papa vrij is gaan we dan wat leuks doen vandaag?”

We keken elkaar aan en dachten, ze kan ook gezellig mee. Ze is nu nog 4 en kan nu nog wel eens een dagje “spijbelen”. We vroegen het aan Jackie, wil je naar school of wil je met ons mee shoppen. Ze koos voor het laatste en zo gingen wij rond 09.00 uur richting de Ikea. Heerlijk met z’n viertjes, ons uitje.

We waren er rond 09.45 uur, bakkie koffie en shoppen maar. En nee geen Småland voor mijn kinderen. Lilly is officieel te jong en wij vinden Jackie zelf te jong. Daar gaan we dan met z’n vieren op pad, de kinderen vermaken zich wel, meetlintje erbij en alles opmeten.

Jackie meet de deur op: “4 uur” en de kast “100 euro”

Tussendoor bakkie koffie en weer verder, uiteindelijk hele nieuwe slaapkamer besteld voor ons zelf. En de kinderen? Ze zijn super lief en rustig en luisteren goed, ze zijn om door een ringetje te halen. Heerlijk zeg! Toen we erachter kwamen dat het al 14.15 uur was gingen we maar eens afronden. Toen we eindelijk om 15.10 uur in de auto zaten en dus besefde dat we 5,5uur in de Ikea hebben doorgebracht, vroeg Jackie of ze morgen ook vrij was. “Ja Jackie, het is weekend en papa en mama zijn ook vrij.” “Yessss” zei ze, “Gaan we dan weer naar de Ikea?!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *