Nielson is geniaal!!!Waarom? Hierom:

Toen ik zwanger was van Jackie luisterde mijn zusje altijd het liedje van “Nielson – Beauty & The Brains” heel hard in auto. Ik hoorde dit nummer dan ook voor het eerst toen ik een ritje met haar maakte. Al snel was hij op ieder radiostation te horen en zongen we samen heel hard mee.

Toen Jackie nog maar net geboren was leek ze het liedje toch echt wel te herkennen, ALS ze huilde (wat ze niet vaak deed) zette we het liedje van Nielson op en was ze meteen stil! Het was echt bizar, als we visite hadden of ergens waren en ze was even verdrietig, pakte we vlug onze telefoon, zetten YouTube aan en ze was meteen stil. Iedereen vond het leuk om te zien. Eenmaal iets ouder werd ze er ook echt rustig van begon ze meteen bij de eerste gitaarnoot te lachen.

Tegenwoordig is Nielson hier nogsteeds “hot” want Jackie zingt nogsteeds mee “Sexy als ik dans, oh oh oh oh oh”.

Ook is het zo leuk dat Nielson een Dortenaar is. Net als “papa”.

Met oud en nieuw zaten we in Dordt, Lilly zat bij oma op schoot en op de muziekzender kwam een nummer van Nielson voorbij. “Oma” zei kijk nou Lilly wordt helemaal rustig en kijkt geobsedeerd naar de tv… bizar toch?! Maar ook echt leuk. En zeker geen straf want Nielson en zijn nummers zijn erg leuk!

Daarom is Nielson onze held!
image

1 comment on “Nielson”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *