Ja ik heb er wel eens eerder over geschreven, Jackies liefde voor insecten.

Ik was ooit gruwelijk bang voor spinnen, het zijn nog niet mijn lievelingsbeestjes maar ik heb er mee leren leven (mede doordat ik een vogelspin heb vastgehouden). En dat is maar goed ook met zo’n dochter….Andere insecten zijn ook echt niet mijn favoriet. Maar Jackie….

Jackie houdt van ALLE insecten, ze zijn allemaal haar “vriend” wormen, mieren, vliegen en ja ook spinnen. Bij mijn moeder thuis heeft ze een insecten microscoop inclusief bak, beestjes erin en dan bestuderen. En nu zijn we bij de action geweest en daar kon je (voor ik geloof 60 of 80 cent) een insectenvergrootglas kopen. Zo gezegd zo gedaan en kind superblij op haar hurken bij de mieren.

Ik zit heerlijk op de bank en ik hoor ineens maaaam waar is die?  De “die” is de vergrootglas dat wist ik meteen. Trots kwam ze aanlopen met een spin! Ahhhh nee, kijk mam ik ga deze kijken.

Inmiddels woont hij in haar Fisher Price picknickmand. En heeft ze hem geplet, maar nee dat is niet zo, hij beweegt gewoon niet dus hij slaapt gewoon, of hij niet bij haar mag slapen vanavond…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *