De meeste kennen mij als een super geduldige moeder, een lieve moeder en een moeder die het liefst 24 uur per dag moeder is….

Maar nee hoor ik kan ook een loeder moeder zijn!!! Echt?! Nou, ik kon het ook niet geloven en ik deed het niet bewust totdat Rudy mij zei: “wat een rotmoeder ben jij!”

Het ging zo:

Jackie moest afzwemmen voor haar B diploma, met haar A diploma hadden we taart en cadeautjes dus Jackie vroeg of we weer een taartje gaan eten en dat als ze heel erg haar best doet ze heel misschien een cadeautje krijgt. Ik zei geschrokken dat ik helemaal vergeten was een cadeautje te halen. Ze reageerde ook geschrokken maar niet omdat ze misschien niks krijgt maar omdat ze het sneu voor mij vond. Ze zei: Maar mam, ik kreeg laatst al van jou een draken pinguïn daar ben ik zo blij mee!” Ik zei: “Oh dan pak ik die wel even in.”
Ik dacht dat ze NEEEE zou schreeuwen, ze was er net mee aan het spelen, maar ze vond het een goed idee en ze gaf hem meteen.

’s Avonds voor het slapen vroeg ze: “Waar is mijn draken pinguïn?” Ik zei: “Die heb ik toch voor je ingepakt?!” “Ohjaaa en ik wilde altijd al een draken pinguïn daar ben ik dan heel blij mee, dan zeg ik oh daar heb ik altijd al van gedroomd!”

Wat een schat is het ook, helemaal niet teleurgesteld. Na het afzwemmen bij het taartje kreeg ze wat cadeaus en van papa, mama en zusje een klein pakketje met een draken pinguïn en ja ze was er blij mee! Maar zo’n loedermoeder ben ik ook weer niet, dus kreeg ze alsnog haar verdiende cadeau Lego Friends!

Inmiddels is ze bezig voor C (en spaar ik voor een nieuw cadeau)
en speelt Jackie elk vrij uurtje met haar Lego 🙂

Draken pinguïn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *