Vandaag was de Sinterklaas intocht en omdat Jackie bij de Woezel en Pip show de Sint geen hand kon geven moest dat nu maar gebeuren!

Zelf heeft Jackie naast vele pietenpakken nu ook een Sinterklaas pak, maar mist ze nog de “toverstaf” (oei klinkt errug fout) van Sinterklaas. En 3x raden, dat ding is dus ook nergens meer te verkrijgen of te vinden.
(Net als die verdomde Elsa-vlecht-haarband!)

Maar goed sinds ze het in haar hoofd had Sinterklaas een hand te geven, ging ze steeds een stap verder, van een knuffel en van een knuffel ook een kus want ja hij is zo lief met alle cadeaus.

Daarom besloot ik net als vorig jaar naar de intocht van een klein dorpje verderop te bezoeken, daar is het, tot in tegenstelling bij ons in de drukke haven, een stuk rustiger en daar krijgt echt ieder kindje een hand van Sinterklaas.

image

Net toen we aankwamen begon het te regenen en toen Sinterklaas en zijn pieten kwamen zelfs te hozen. Dus na het langverwachte handje (waar de Sint en Pieten alle tijd voor namen) vlug naar het huis van mijn vriendin voor lekkere warme chocolademelk met speculaas!

image

Nu weer vlug op zoek naar een “toverstaf” voor mijn Sintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *