Jackie is pappa aan het helpen in de tuin en ik maar denken, wat hoor ik toch?
“Pappa kijk, pappa kijk, hier nog eentje, kijk hier een baby en kijk pap een moeder!”

Ik kom nieuwsgierig naar buiten en wat blijkt, Rudy is de tuin aan het opknappen en Jackie wil helpen, wormen zoeken, goed voor de planten. Jackie heeft een grote bak met aarde en een zooi wormen erin. Ze is ze aan het aaien en vind ze zo leuk. Ik ga maar vlug weer naar binnen, ik moet zo naar mijn werk en ga nog even lunchen.

Ik hoor haar tegen Rudy zeggen: “Kijk pap, ik heb nog een moeder gevonden!” en zie dat ze een hele lange worm in haar handen heeft.

Bij de buren hoor ik een baby huilen, even denk ik “is dat Lilly?” Nee, zij slaapt.
Jackie rent naar binnen, mamma kijk mamma kijk, kom kom, de baby aaien. Ik schrik me rot ik denk dat ze met haar vieze worm handen de baby wil aaien die bij de buren vandaan komt, ik ga vlug mee naar buiten en wat bedoeld ze? Haar grote worm ligt op de kleine worm in de bak, oftewel; de moeder aait de baby.

Dan komt de buurman buiten en ik hoor haar zeggen; “hallo hallo kijk eens kijk eens hallo, ik heb een worm kijk hoe liefffff hij is zo liefffff.”

Wat moet de buurman wel niet denken?!…………

20160424_115704

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *